Σχετικά μ’αυτό το blog

Signs and Wonders δηλαδή, Σημεία και Τέρατα. Μόνο που αυτό το μπλογκ δεν αφορά θέματα που σχετίζονται με τη Βίβλο αλλά ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία, τα μήντια και τη δημόσια σφαίρα με έμφαση την πολιτική και τα θεάματα. Άλλως τε, τη φιλοσοφία αυτού του μπλογκ την αναπαριστά πολύ ωραια η φωτογραφία της προμετωπίδας που έχει και μια ωραία ιστορία. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που απαθανάτισε ο φωτογράφος κατά την επίσκεψή του στην περίφημη αίθουσα των ελληνικών τοπίων του Carl Rottmann, στην Neue Pinakothek του Μονάχου, που ζωγραφίστηκαν στην διάρκεια του ταξιδιού του το 1834-35 κατά παραγγελία του βασιλιά της Βαυαρίας Λουδοβίκου του Α’, πατέρα του Όθωνα. Τα κείμενα αυτού του μπλογκ φιλοδοξώ να λειτουργούν ως  παρατηρήσεις «από απόσταση» με τον τρόπο που οι θεατές στη φωτογραφία κοιτάζουν στο Μόναχα της Γερμανίας τα ελληνικά τοπία ως σπαράγματα της ελληνικής πραγματικότητας (;) και να μην περιέχουν ποιοτικές κρίσεις και χαρακτηρισμούς γιαυτά που σημειολογώ. Ο φωτογράφος είναι ο Ermippos τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την παραχώρηση της φωτογραφίας.

Γεννήθηκα το 1970, σπούδασα αρχαιολογία και ιστορία της τέχνης και βιοπορίζομαι από την στρατηγική στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις. Μέχρι σήμερα, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τους καλύτερους στην αγορά της επικοινωνίας και της διαφήμισης αλλά διακρίθηκα στην πολιτική επικοινωνία και την επικοινωνία μεγάλων πολιτιστικών οργανώσεων και ειδικών πολιτιστικών προϊόντων, έτσι κι αλλιώς όλα τα αντιμετωπίζω ως επικοινωνία ιδεών.

Παθιάζομαι με τον πολιτική, τον ψηφιακό κόσμο, τον Τύπο κυρίως τον διεθνή και βέβαια με τον Παναθηναϊκό.

Ζω στην Αθήνα με τον σκύλο μου, μου αρέσει να περπατάω στην πόλη και να διαβάζω με σύστημα και πρόγραμμα πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα .

Ο σχολιασμός είναι γενικά ελεύθερος αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά προς τρίτους. Ανέχομαι όλες τις ιδέες αλλά δεν ανέχομαι όλες τις συμπεριφορές.

Επικοινωνείτε μαζί μου στο vefthi.at.gmail.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s